Oprydning i boglageret – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Forside > Publikationer > Oprydning i boglageret

Oprydning i boglageret

Interesseret i gratis bøger? Som et led i besparelserne på instituttet rydder vi op i boglageret og stiller ældre udgivelser gratis til rådighed.

Hvis du ønsker at komme i besiddelse af en eller flere af de udgivelser som kan ses af oversigterne her nedenfor, bedes du udfylde formularen nederst på siden.

Bemærk venligst, at bøger udgivet af den Arnamagnæanske Samling og Afdeling for Navneforskning ikke længere er omfattet af bogudrydningen. Hvis du har vej forbi Instituttet og er interesseret i disse publikationer, er du velkommen til at kontakte os

Praktisk information

Bøgerne er gratis, men forsendelse kan vi ikke betale for dig. Hvis du selv kan komme forbi instituttet og hente dem – eller kan sende en anden som kan hente dem for dig – er det helt gratis for dig.

Hvis du ikke kan hente bøgerne selv, kan vi sende dem til dig, mod betaling af porto. Når du har udfyldt formularen forneden, kan vi udregne den nøjagtige pris. 

Vi sender mindre ordrer (<20 bøger) med almindelig post og større ordrer med UPS. Hvis du ikke har modtaget forsendelsen en måned efter bestilling, bedes du kontakte os

Det er desværre ikke alle instituttets tidligere udgivelser som er tilgængelige, da en del allerede er udsolgte eller kun tilgængelige i få eksemplarer. Men dem som er tilgængelige, vil blive foræret væk efter 'først til mølle'-princippet. Når der ikke er flere eksemplarer tilbage, vil de blive fjernet fra oversigterne.

Bemærk i øvrigt at vi som led i oprydningen er i gang med at digitalisere mange af de ældre udgivelser, så selvom du ikke skulle nå at få fat i et papireksemplar, skulle mange af dem gerne blive digitalt tilgængelige i løbet af 2018.
Felter markeret med * skal udfyldes.