Sæt en mager gris på gaflen - og tab dig

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  • Gudrun Lau Bjerno
Så forjættende lyder budskabet fra Institut for Human Ernæring på KVL – Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole. Et forskningsforsøg har påvist at ved et stort indtag af animalsk protein især fra svinekød, kan vi tabe os syv til otte kilo på seks måneder. Overlæge, lektor Søren Toubro har nogle bud på, hvorfor animalsk protein har den effekt, men påpeger samtidig, at der ikke er nogen enkelt forklaring. Der er mange faktorer, der spiller ind, når man ser på ernæring og overvægt, så der forskes stadig.
Udgivelsesdato: December
OriginalsprogDansk
TidsskriftBioInfo Nyt
Sider (fra-til)1-6
Antal sider6
StatusUdgivet - 2005

    Forskningsområder

  • Det tidligere LIFE - Ernæring, slankekure, kostråd, appetitregulering, fedme, fedmeforskning, animalsk protein, jul, julemad, glykæmisk indeks

ID: 7973902