Symposium om de første kvindelige forskere og kvindeforskere på Københavns Universitet – Københavns Universitet

Forside > Forskningen formidlet > Videooptagelser > Symposium om de første...

Symposiet blev afholdt den 17. november 2017 på Københavns Universitet (se programmet) og var arrangeret af professor emeritus Bente Rosenbeck. Desværre blev ikke alle indlæggene optaget, men et udvalg kan høres via linkene nedenfor.

Bente Rosenbeck fik sin indledning trykt i Universitetsavisen 13. november 2017: De kvindelige akademikere mangler i KU’s historieskrivning

Det tredje symposium afholdes efter planen i 2018 med Koordinationen for kønsforskning som vært.

Lydoptagelser af indlæg

Velkomst ved Bente Rosenbeck (6:36)

Velkomst ved prodekan Julie Sommerlund (8:57)

Introduktion ved Bente Rosenbeck (11:09)