Vil du være en del af et forskningsprojekt inden for kommunikation og interaktion? – Københavns Universitet

Forside > Kalender > 2017 > CIRCD

Vil du være en del af et forskningsprojekt inden for kommunikation og interaktion?

Har du lyst til at være en del af et forskningsprojekt? Drømmer du om at arbejde i dybden med et bestemt emne inden for kommunikation og interaktion – og vil du måske skrive BA-projekt, opgave eller speciale om kommunikation og interaktion? Og kunne du tænke dig at være en del af en projektgruppe, som arbejder med ét fælles emne?

Så kom til vores arrangement tirsdag d. 3. oktober, kl. 15.30 til 17.30 i lokale 27.1.47!

Her beskriver forskerne fra Centre for Interaction Research and Communication Design, CIRCD fem forskellige projektgrupper, som du kan få mulighed for at deltage i. Du vælger selv – baseret på netop din interesse.

Grupperne er knyttet til forskellige forskningsprojekter i CIRCD, og du kan blive en del af dataindsamlingen, diskussionerne og analyserne – og bruge det i dine opgaver, dit BA-projekt og speciale.

Det vigtige er, at du som studerende bliver en del af en gruppe, som har særligt fokus på et bestemt emne – og får mulighed for at indgå i de fælles diskussioner og blive klogere på det pågældende emne. Det vil helt sikkert give dig inspiration og geniale ideer til opgave- og specialeemner, som du vil elske at arbejde videre med.

Og samtidig bliver du en del af en gruppe, som interesserer sig for de samme ting, som du gør – det giver gode muligheder for unik sparring og for opbygning af et inspirerende og engagerende studie- og arbejdsmiljø.

De fem projektgrupper er:

Alle studerende, som interesserer sig for disse emner, er meget velkomne!

Til mødet bliver alle projektgruppernes fokus præsenteret, og du bliver klogere på, hvad der gemmer sig bag de mere overordnede overskrifter – og har mulighed for at vælge, hvilken gruppe du kunne tænke dig at blive en del af.

Det er vigtigt at nævne, at vi ikke selv kan vejlede alle de opgaver, BA-projekter og specialer, som bliver knyttet til disse projektgrupper, men det er ikke noget problem, hvis du har en anden specialevejleder.

Læs mere om projektgrupperne og CIRCD – Centre for Interaction Research and Communication Design

Og læs mere om Kommunikation på NorS (på intranet)