Studiestart for gæste- og sidefagsstuderende

Velkommen til NorS

Velkommen som studerende ved Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab. I forbindelse med semesterstart i februar 2018 bliver der ikke holdt et introduktionsmøde for gæstestuderende. Men alle tilvalgs- og gæstestuderende er velkomne til at komme forbi studievejledningen og få en individuel introduktion til studielivet og praktiske forhold på instituttet.

Generelle informationer om campus - ligefra hvor du finder kaffe til hvor du køber bøger og kompendier - kan du finde i Humaniora A-Z.

Du kan også læse mere om it-systemer og studiekort.

Intromøde for sidefagsstuderende

I forbindelse med semesterstart i september holder Studievejledningen på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab et velkomstarrangement for studerende, der skal læse gymnasiesidefag i Dansk. Til mødet fortæller en studievejleder blandt andet om eksamenstilmelding og din studieordning, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål. Der arrangeres også en rundvisning for de studerende, der ikke kommer fra Det Humanistiske Fakultet.

Arrangementet er ikke obligatorisk, men alle på sidefaget opfordres til at deltage.

Er du enkeltfagsstuderende?

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkomen til at kontakte Studievejledningen NorS, som kan hjælpe dig ordentligt i gang på instituttet. Du finder Studievejledningens kontaktoplysninger her.