Find indenfor forskningsområde:
Det Juridiske Fakultet
Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet
Det Samfundsvidenskabelige Fakultet
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
Det Teologiske Fakultet
Det Humanistiske Fakultet
BRIC
Det tidligere Biovidenskabelige Fakultet
Det tidligere LIFE
Det tidligere Farmaceutiske Fakultet
Afgrødetyper
Bioenergi
Biomedicin
Ernæring, sundhed og sygdomme hos mennesker
Etik
Fakultetets kerneforskningsfelter
Fødevarer
Fødevaresikkerhed
Husdyrproduktion
Jord, vand, klima og miljø
Kæledyr/familiedyr og heste
Land, skov og byudvikling
Planter og afgrødeproduktion
Plantesygdomme
Politik, økonomi og statistik vedrørende fødevarer, natur og jordbrug
Sundhed og sygdomme hos husdyr/produktionsdyr
Ulande
Universitetsforhold
Videnskabelige discipliner, metoder, processer og værktøjer
Antioxidanter i fødevarer
Brødprodukter
Emballage
Enzymer i fødevarer
Fedtsyrer
Forarbejdning af fødevarer
Forbrugere og fødevarer
Fremtidens fødevarer
Functional foods
Fødevarekemi
Fødevarekvalitet
Fødevareproduktion
Fødevarer i den 3. verden
Genmodificerede/gensplejsede fødevarer
Ingredienser i fødevarer
Kødkvalitet
Kødprodukter
Mad i en kulturel sammenhæng
Mejeriprodukter
Mikroorganismer med helbredsfremmende effekt
Molekylær gastronomi
Næringsværdi
Smag, lugt og konsistens i fødevarer
Sundhedsfremmende eller sygdomsforebyggende fødevarer
Syrnede mejeriprodukter
Frugter og grøntsager
Gær
Gæringsprocesser
Konservering og holdbarhed
Mejeriproduktion
Patulin i æblemost. / Korsgaard, Maren.
Publikation: Andet › Udgivelser på nettet - Net-publikation › Formidling
Analysis of aroma compounds of Roselle by Dynamic Headspace Sampling using different preparation methods. / Juhari, Nurul Hanisah Binti; Varming, Camilla; Petersen, Mikael Agerlin.
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Questionari Check-All-That-Apply (CATA) : aspetti metodologici ed esempi applicativi nell'ambito della sensory e consumer science. / Giacalone, Davide.
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
Upgrading protein products using bioprocessing on agricultural crops. / Sulewska, Anna Maria; Sørensen, Jens Christian; Markedal, Keld Ejdrup; Sørensen, Hilmer.
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Small deformation rheology for characterization of anhydrous milk fat/rapeseed oil samples. / Rønholt, Stine; Mortensen, Kell; Knudsen, Jes Christian.
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
The effect of capacity, rotational speed and storage on crystallization and rheological properties of puff pastry butter. / Rønholt, Stine; Kirkensgaard, Jacob Judas Kain; Høyer, Klaus F.; Mortensen, Kell; Knudsen, Jes Christian.
The importance of taste for food demand and the expected taste effect of healthy labels - An experiment on potato chips and bread. / Thunström, Linda; Nordström, Leif Jonas.
Publikation: Working paper › Forskning › fagfællebedømt
Når landbruget idylliserer sig selv. / Borkfelt, Sune; Kondrup, Sara Vincentzen; Gjerris, Mickey.
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Bidrag til avis - Kronik › Formidling
Effect of hot-air drying on the physicochemical properties of kaffir lime leaves (Citrus hystrix). / Juhari, Nurul Hanisah Binti; Lasekan, Ola; Kharidah, Muhammad; Ab Karim, Shahrim.
Headspace solid-phase microextraction gas chromatography–mass spectrometry determination of volatile compounds in different varieties of African star apple fruit (Chrysophillum albidum). / Lasekan, Ola; Khatib, Alfi ; Juhari, Nurul Hanisah Binti; Patiram, Parveen; Lasekan, Seye.