Langt fra Silicon Valley: Digital transformation i danske virksomheder

Research output: Book/ReportBookCommunication

Standard

Langt fra Silicon Valley : Digital transformation i danske virksomheder . / Due, Brian Lystgaard; Højberg Christensen, Jesper.

Djøf Forlag, 2019. 320 p.

Research output: Book/ReportBookCommunication

Harvard

Due, BL & Højberg Christensen, J 2019, Langt fra Silicon Valley: Digital transformation i danske virksomheder . Djøf Forlag.

APA

Due, B. L., & Højberg Christensen, J. (2019). Langt fra Silicon Valley: Digital transformation i danske virksomheder . Djøf Forlag.

Vancouver

Due BL, Højberg Christensen J. Langt fra Silicon Valley: Digital transformation i danske virksomheder . Djøf Forlag, 2019. 320 p.

Author

Due, Brian Lystgaard ; Højberg Christensen, Jesper. / Langt fra Silicon Valley : Digital transformation i danske virksomheder . Djøf Forlag, 2019. 320 p.

Bibtex

@book{fd6c0132a75649b4a308a1b69c7ccb27,
title = "Langt fra Silicon Valley: Digital transformation i danske virksomheder ",
abstract = "Er du ogs{\aa} optaget af digitaliseringen og overvejer, hvilke valg og fravalg du skal tage? Er du tr{\ae}t af de digitale buzzwords, men skal du alligevel videre med at effektivisere og modernisere din forretning? Er du i tvivl om strategien, n{\aa}r du b{\aa}de skal beskytte og forny din forretning? Og hvilke v{\ae}rkt{\o}jer har du til at t{\ae}nke forretningsstrategi p{\aa} de nye vilk{\aa}r? Bogen giver dig cases, eksempler, modeller og konkrete overvejelser. Med et solidt grundlag i nyeste forskning og teorier p{\aa} omr{\aa}det viser og diskuterer bogen, hvad danske ledere fra b{\aa}de det private og offentlige faktisk g{\o}r i dag, og hvad du kan g{\o}re, n{\aa}r I st{\aa}r foran digital transformation. L{\ae}s, hvad der er de vigtigste 9 principper, og bliv inspireret til at blive skarp p{\aa} dine egne n{\ae}ste skridt.",
author = "Due, {Brian Lystgaard} and {H{\o}jberg Christensen}, Jesper",
year = "2019",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-574-4613-5",
publisher = "Dj{\o}f Forlag",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Langt fra Silicon Valley

T2 - Digital transformation i danske virksomheder

AU - Due, Brian Lystgaard

AU - Højberg Christensen, Jesper

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Er du også optaget af digitaliseringen og overvejer, hvilke valg og fravalg du skal tage? Er du træt af de digitale buzzwords, men skal du alligevel videre med at effektivisere og modernisere din forretning? Er du i tvivl om strategien, når du både skal beskytte og forny din forretning? Og hvilke værktøjer har du til at tænke forretningsstrategi på de nye vilkår? Bogen giver dig cases, eksempler, modeller og konkrete overvejelser. Med et solidt grundlag i nyeste forskning og teorier på området viser og diskuterer bogen, hvad danske ledere fra både det private og offentlige faktisk gør i dag, og hvad du kan gøre, når I står foran digital transformation. Læs, hvad der er de vigtigste 9 principper, og bliv inspireret til at blive skarp på dine egne næste skridt.

AB - Er du også optaget af digitaliseringen og overvejer, hvilke valg og fravalg du skal tage? Er du træt af de digitale buzzwords, men skal du alligevel videre med at effektivisere og modernisere din forretning? Er du i tvivl om strategien, når du både skal beskytte og forny din forretning? Og hvilke værktøjer har du til at tænke forretningsstrategi på de nye vilkår? Bogen giver dig cases, eksempler, modeller og konkrete overvejelser. Med et solidt grundlag i nyeste forskning og teorier på området viser og diskuterer bogen, hvad danske ledere fra både det private og offentlige faktisk gør i dag, og hvad du kan gøre, når I står foran digital transformation. Læs, hvad der er de vigtigste 9 principper, og bliv inspireret til at blive skarp på dine egne næste skridt.

UR - https://www.djoef-forlag.dk/book-info/langt-fra-silicon-valley

M3 - Bog

SN - 978-87-574-4613-5

BT - Langt fra Silicon Valley

PB - Djøf Forlag

ER -

ID: 229062593