Kultur i øjenhøjde

Arrangement afholdes på Frederiksberg Hovedbibliotek og er et led i kurset Kultur i øjenhøjde – kulturformidlingens praksis, metoder og vilkår.

Frederiksberg Bibliotek er tegnet i 1932-33 af arkitekt H.C. Andresen, som også indgår i aftenens program.

Gennem undersøgelser i biblioteker, arkiver og museer har kursets studerende fundet frem til nye sider af gamle kulturkendinge og har skabt deres egne fortællinger om for længst afdøde frederiksbergborgere – kunstnere, arkitekter og forfattere, som præsenteres og for en stund ’genoplives’ ved arrangementet.

Ud over de mundtlige præsentationer har kurset haft fokus på fiktionaliseret formidling, Instagram stories og oplysende litteraturskilte og på de alsidige formidlingsmetoder, et bibliotek benytter, når litteraturen skal ud til borgerne, og borgere inviteres ind i biblioteket.

Aftenens arrangement på Frederiksberg Hovedbibliotek er et led i kurset Kultur i øjenhøjde – kulturformidlingens praksis, metoder og vilkår.

Arrangementet er tilrettelagt i samarbejde med Biblioteket Frederiksberg og litteraturformidler Søren Langager Høgh og er et led i kurset Kultur i øjenhøjde – kulturformidlingens praksis, metoder og vilkår.

Læs mere på Facebook og hjemmesiden om Frederiksberg