Smag for forandring I

Dette er den første samtale i serien Smag for forandring, Malte Tellerup, forfatter til romanen Hedeselskabet (2020), tager udgangspunkt i menneskets forhold til jord, og hvordan årstider, biotoper, kultiveringer og forvildninger spiller ind i livsformer.

Den anden samtale i serien afholdes den 13. oktober 2022 med kulturgeografen Emmy Laura Pérez Fjalland, der med afsæt i nyhedsbrevet og bogen Jordbo (2021) taler om environmental storytelling og levende landskaber.

Samtalerne afholdes som morgenevents kl. 9.00-10.00. Der bydes på kaffe, the og bagværk fra kl. 8.30.

Alle er velkomne, men vi opfordrer til, at man tilmelder sig via denne formular, så vi kan sørge for rette mængder af mad og drikke.


Om Smag for forandring

Center for Applied Ecological Thinking (CApE) inviterer til en samtalerække om mad, regenerativt jordbrug og nye fælleskabsformer under titlen Smag for forandring.

Samtalerne faciliteres af Sophie Wennerscheid, lektor i nordisk litteratur ved Københavns Universitet og p.t. Humanities Fellow ved CApE. Samtalerækken indgår som en aktiv del af Wennerscheids forskning om mad og landbrug i dansk litteratur og danskernes madetik.