Fremtidens Rådgiver 2023

What Is It Good For

Vi tør godt gætte på, at alle k-folk er optagede af sproget, af ordet og dét, det kan. Vi tør også sige højt, at det burde de også. I høj grad. For vi kommunikerer derudaf.

Artikler. Videoer. Opslag på SoMe. Pressemeddelelser. Manuskripter. Hjemmesider. Vi har så travlt med at fylde alle vores platforme, at vi begynder at bruge AI, så vi kan kommunikere endnu mere. Endnu hurtigere. Flere steder.

Men hov – er det egentlig svaret på vores kommunikationsproblemer? Bliver vores kunder eller brugere glade af at chatte med en robot? I en verden af forandring, med nye tendenser, værktøjer og virkeligheder, som vi som kommunikationsrådgivere skal navigere bliver vores ’hvorfor’ ekstra vigtigt. Hvorfor gør vi det egentlig?

Hvorfor kommunikerer på den måde? Dét må være spørgsmålene, som vi stiller os selv, hver gang vi går i gang med en opgave. Og det er også hovedtemaet for Fremtidens Rådgiver 2023.

Glæd dig til

Novo Nordisk– global på få sekunder. Hør Global Vice President, Media & Digital, Ambre James-Brown og Media Relations Director Lars Otto Andersen-Lange fortælle historien om, hvordan Novo Nordisks presseafdeling måtte gå fra en Volvo stationcar til en Formel 1-racerbil for at håndtere det eksploderende mediepres efter en nylig lancering af et nyt lægemiddel mod svær overvægt i USA.

Hvad laver k-folket? Hvordan har vores fag udviklet sig? Hvilke tendenser tegner der sig for fremtiden? Det svarer Ask Lehrmann og Trein Møller , konsulenter hos Kommunikation og Sprog på med udgangspunkt i KS’ Faglighedsundersøgelse.

Kommunikation i et land i krig. Hør Elisabeth Arnsdorf Haslund kommunikationschef for UNHCR’s (FN’s Flygtningeorganisations) operation i Ukraine fortælle om, hvordan man arbejder med kommunikation i en krigszone, direkte igennem fra Kiev, hvor hun for tiden bor og arbejder

Hvilke kvaliteter har god kommunikation, gode tekster, godt sprog? Og hvordan skaber man det? Det giver Knud Romer, prisbelønnet forfatter, radiovært, debattør og foredragsholder, sit uforbeholdne bud på.

- m.m.

Det formelle program slutter kl. 15, herefter er der hyggelig networking over et glas vin og musik. Der er selvfølgelig også forplejning undervejs i form af croissanter, kaffe og sandwich.

Dagens værter

Pelle Nilsson, direktør og rådgiver, Resonans Nordic

Charlotte Kongsted, direktør og rådgiver, Kongsted+Grønne.

Tilmelding

KU råder over 50 pladser, som ikke kræver medlemskab af K1. Disse pladser kan gives til ansatte og studerende. Man tilmelder sig blot ved at sende en mail til Kongsted@kongstedgronne.dk