Fra virkelighedens verden til ordbogens: Et studie i datastrukturering med henblik på betydningsbeskrivelse i Ømålsordbogen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Standard

Fra virkelighedens verden til ordbogens : Et studie i datastrukturering med henblik på betydningsbeskrivelse i Ømålsordbogen. / Andersen, Lena Wienecke.

Københavns Universitet, Humanistisk Fakultet, 2014. 432 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Harvard

Andersen, LW 2014, Fra virkelighedens verden til ordbogens: Et studie i datastrukturering med henblik på betydningsbeskrivelse i Ømålsordbogen. Københavns Universitet, Humanistisk Fakultet.

APA

Andersen, L. W. (2014). Fra virkelighedens verden til ordbogens: Et studie i datastrukturering med henblik på betydningsbeskrivelse i Ømålsordbogen. Københavns Universitet, Humanistisk Fakultet.

Vancouver

Andersen LW. Fra virkelighedens verden til ordbogens: Et studie i datastrukturering med henblik på betydningsbeskrivelse i Ømålsordbogen. Københavns Universitet, Humanistisk Fakultet, 2014. 432 s.

Author

Andersen, Lena Wienecke. / Fra virkelighedens verden til ordbogens : Et studie i datastrukturering med henblik på betydningsbeskrivelse i Ømålsordbogen. Københavns Universitet, Humanistisk Fakultet, 2014. 432 s.

Bibtex

@phdthesis{d3c1bf20508d4ed1b8967b1797ea065b,
title = "Fra virkelighedens verden til ordbogens: Et studie i datastrukturering med henblik p{\aa} betydningsbeskrivelse i {\O}m{\aa}lsordbogen",
abstract = "Hvordan indkredses og afgr{\ae}nses ords betydning? Og hvordan p{\aa}virker det betydningsbeskrivelsen i en ordbog? I min ph.d.-afhandling unders{\o}ger jeg {\O}m{\aa}ls-ordbogens praksis samt forskellige leksikalsk-semantiske teorier og praksisser for at besvare disse sp{\o}rgsm{\aa}l og med henblik p{\aa} at g{\o}re arbejdet med ords betydning i {\O}m{\aa}ls-ordbogen mere konsekvent og konsistent.",
author = "Andersen, {Lena Wienecke}",
note = "2 bd.",
year = "2014",
month = "10",
language = "Dansk",
publisher = "K{\o}benhavns Universitet, Humanistisk Fakultet",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Fra virkelighedens verden til ordbogens

T2 - Et studie i datastrukturering med henblik på betydningsbeskrivelse i Ømålsordbogen

AU - Andersen, Lena Wienecke

N1 - 2 bd.

PY - 2014/10

Y1 - 2014/10

N2 - Hvordan indkredses og afgrænses ords betydning? Og hvordan påvirker det betydningsbeskrivelsen i en ordbog? I min ph.d.-afhandling undersøger jeg Ømåls-ordbogens praksis samt forskellige leksikalsk-semantiske teorier og praksisser for at besvare disse spørgsmål og med henblik på at gøre arbejdet med ords betydning i Ømåls-ordbogen mere konsekvent og konsistent.

AB - Hvordan indkredses og afgrænses ords betydning? Og hvordan påvirker det betydningsbeskrivelsen i en ordbog? I min ph.d.-afhandling undersøger jeg Ømåls-ordbogens praksis samt forskellige leksikalsk-semantiske teorier og praksisser for at besvare disse spørgsmål og med henblik på at gøre arbejdet med ords betydning i Ømåls-ordbogen mere konsekvent og konsistent.

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Fra virkelighedens verden til ordbogens

PB - Københavns Universitet, Humanistisk Fakultet

ER -

ID: 125954066