User perspectives on plant-based food: A report on the results of the pilot project on canteen use and plant-based food in the SCIENCE university canteens
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
Dokumenter
- Fulltext
Forlagets udgivne version, 4,08 MB, PDF-dokument
Rapporten undersøger bevægelsen mod mere plantebaseret mad i kantinerne på KU SCIENCE, og afdækker reaktioner, udfordringer og erfaringer fra både brugere, kantineudbyderen og Campus Service på KU, der administrerer kantinekontrakten.
Rapporten i sig selv er 10 sider lang, men indeholder også tre bilag med datavisualisering og detaljer om metodedesign.
Rapporten i sig selv er 10 sider lang, men indeholder også tre bilag med datavisualisering og detaljer om metodedesign.
Originalsprog | Dansk |
---|
Forlag | Green Solution Center |
---|---|
Antal sider | 55 |
Status | Udgivet - 2024 |
- Det Samfundsvidenskabelige Fakultet - Madvaner, offentlige kantiner, plantebaseret mad, adfærd, grøn omstilling, spørgeskemaundersøgelse, kvalitativ analyse
Forskningsområder
Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk
Ingen data tilgængelig
ID: 389313777