23. oktober 2019

Langt fra Silicon Valley - ny bog om digital transformation i danske virksomheder

Ny udgivelse

Forsker i innovationsprocesser Brian Due har sammen adjungeret professor Jesper Højberg Christensen udgivet bogen "Lang fra Silicon Valley". Med grundlag i nyeste forskning og teorier viser og diskuterer bogen, hvad danske ledere fra både det private og offentlige gør i dag, når de står foran digital transformation. 

Langt fra Silicon Valley

CEO’s fra Coop, Mærsk, PensionDanmark, Vækstfonden og et dusin andre. Alle har de besøgt det digitale mekka i Silicon Valley eller smagt på hypen om disruption og eksponentiel vækst. Alle er de optaget af de nye forretningsmodeller fra techopstartere til Amazon og Google. Og ingen af dem kan bruge opskrifterne direkte, fordi de som altid har en drift, der skal passes; mål, der skal nås; og medarbejdere med givne kompetencer. Men hvad gør de så hjemme i Danmark? Det giver toplederne eksempler på her i bogen.

Forfatterne er ledelsesrådgiver i Nextwork, adjungeret professor Jesper Højberg Christensen, stifter af blandt andet Advice, Kforum og Bootstrapping, samt lektor på Københavns Universitet, ph.d. i innovationsprocesser Brian Due. Læs mere om bogen her. 

Du kan høre mere om bogen ved følgende arrangementer:

Ledelsesdilemmaer i den digitale tidsalder d. 11. november kl. 17 - 20.30
Vær med, når Jesper Højberg og Brian Due udfordrer fortællingen om, at den digitale udvikling i morgen ’disrupter’ alt og alle. For det er ikke kun uproduktivt, det er også forkert. Læs mere og tilmeldt dig her

Boglancering af 'Langt fra Silicon Valley' d.  6. November kl. 16.00 – 17.30 
Kom med til gå-hjem-møde hvor vi lukker luften ud af hypeballonen og sammen får digitalisering ned på jorden. Fordi dét er god forretning. Læs mere og tilmeldt dig her