Brune bønner på danske middagsborde

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Standard

Brune bønner på danske middagsborde. / Bjerno, Gudrun Lau.

I: BioInfo Nyt, 2005, s. 1-6.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Harvard

Bjerno, GL 2005, 'Brune bønner på danske middagsborde', BioInfo Nyt, s. 1-6. <http://www.bioinfo.kvl.dk/artikler/bruneboenner.aspx>

APA

Bjerno, G. L. (2005). Brune bønner på danske middagsborde. BioInfo Nyt, 1-6. http://www.bioinfo.kvl.dk/artikler/bruneboenner.aspx

Vancouver

Bjerno GL. Brune bønner på danske middagsborde. BioInfo Nyt. 2005;1-6.

Author

Bjerno, Gudrun Lau. / Brune bønner på danske middagsborde. I: BioInfo Nyt. 2005 ; s. 1-6.

Bibtex

@article{2c45f2b0a1bf11ddb6ae000ea68e967b,
title = "Brune b{\o}nner p{\aa} danske middagsborde",
abstract = "Linser, n{\o}dder og olivenolie eller pasta, ris og kartofler? Hvad skal vi spise for at bevare den slanke linie? If{\o}lge nogle eksperter b{\o}r kost¬pyramiden vendes p{\aa} hovedet, mens andre mener, at den er god nok, som den er. Hvad er op og ned p{\aa} kostpyramiden og eksperternes r{\aa}d? Det sp{\o}rgsm{\aa}l fors{\o}ger de at besvare p{\aa} Institut for Human Ern{\ae}ring p{\aa} KVL, hvor der forskes i fedme og appetitregulering. I den anled¬ning er der blevet oprettet en butik p{\aa} universitetets omr{\aa}de, s{\aa} forskerne har styr p{\aa}, hvad fors{\o}gspersonerne spiser. Udgivelsesdato: September",
keywords = "Det tidligere LIFE, ern{\ae}ring slankekure Walter Willett kostpyramide kostpyramider omvendt slankekure kostr{\aa}d appetitregulering motion fedme fedmeforskning fedmeforsker",
author = "Bjerno, {Gudrun Lau}",
year = "2005",
language = "Dansk",
pages = "1--6",
journal = "BioInfo Nyt",
publisher = "KVL",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Brune bønner på danske middagsborde

AU - Bjerno, Gudrun Lau

PY - 2005

Y1 - 2005

N2 - Linser, nødder og olivenolie eller pasta, ris og kartofler? Hvad skal vi spise for at bevare den slanke linie? Ifølge nogle eksperter bør kost¬pyramiden vendes på hovedet, mens andre mener, at den er god nok, som den er. Hvad er op og ned på kostpyramiden og eksperternes råd? Det spørgsmål forsøger de at besvare på Institut for Human Ernæring på KVL, hvor der forskes i fedme og appetitregulering. I den anled¬ning er der blevet oprettet en butik på universitetets område, så forskerne har styr på, hvad forsøgspersonerne spiser. Udgivelsesdato: September

AB - Linser, nødder og olivenolie eller pasta, ris og kartofler? Hvad skal vi spise for at bevare den slanke linie? Ifølge nogle eksperter bør kost¬pyramiden vendes på hovedet, mens andre mener, at den er god nok, som den er. Hvad er op og ned på kostpyramiden og eksperternes råd? Det spørgsmål forsøger de at besvare på Institut for Human Ernæring på KVL, hvor der forskes i fedme og appetitregulering. I den anled¬ning er der blevet oprettet en butik på universitetets område, så forskerne har styr på, hvad forsøgspersonerne spiser. Udgivelsesdato: September

KW - Det tidligere LIFE

KW - ernæring slankekure Walter Willett kostpyramide kostpyramider omvendt slankekure kostråd appetitregulering motion fedme fedmeforskning fedmeforsker

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 1

EP - 6

JO - BioInfo Nyt

JF - BioInfo Nyt

ER -

ID: 7973980