Diffusions- og innovationsstudier af den danske madtradition på Tranquebar [Post-colonialism. Intercultural heritage and collective memory. Diffusion- and innovation studies of the Danish food culture in Tranquebar. Dansk Ekspeditionsfond (red.) Galathea-3, 2008, p. 295-296.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Standard

Diffusions- og innovationsstudier af den danske madtradition på Tranquebar [Post-colonialism. Intercultural heritage and collective memory. Diffusion- and innovation studies of the Danish food culture in Tranquebar. Dansk Ekspeditionsfond (red.) Galathea-3, 2008, p. 295-296.. / Karg, Sabine.

Dansk Ekspeditionsfond. Galathea-3.. 2008. s. 295-296.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Harvard

Karg, S 2008, Diffusions- og innovationsstudier af den danske madtradition på Tranquebar [Post-colonialism. Intercultural heritage and collective memory. Diffusion- and innovation studies of the Danish food culture in Tranquebar. Dansk Ekspeditionsfond (red.) Galathea-3, 2008, p. 295-296. i Dansk Ekspeditionsfond. Galathea-3.. s. 295-296.

APA

Karg, S. (2008). Diffusions- og innovationsstudier af den danske madtradition på Tranquebar [Post-colonialism. Intercultural heritage and collective memory. Diffusion- and innovation studies of the Danish food culture in Tranquebar. Dansk Ekspeditionsfond (red.) Galathea-3, 2008, p. 295-296. I Dansk Ekspeditionsfond. Galathea-3. (s. 295-296)

Vancouver

Karg S. Diffusions- og innovationsstudier af den danske madtradition på Tranquebar [Post-colonialism. Intercultural heritage and collective memory. Diffusion- and innovation studies of the Danish food culture in Tranquebar. Dansk Ekspeditionsfond (red.) Galathea-3, 2008, p. 295-296. I Dansk Ekspeditionsfond. Galathea-3.. 2008. s. 295-296

Author

Karg, Sabine. / Diffusions- og innovationsstudier af den danske madtradition på Tranquebar [Post-colonialism. Intercultural heritage and collective memory. Diffusion- and innovation studies of the Danish food culture in Tranquebar. Dansk Ekspeditionsfond (red.) Galathea-3, 2008, p. 295-296. Dansk Ekspeditionsfond. Galathea-3.. 2008. s. 295-296

Bibtex

@inbook{1da4e210a92611debc73000ea68e967b,
title = "Diffusions- og innovationsstudier af den danske madtradition p{\aa} Tranquebar [Post-colonialism. Intercultural heritage and collective memory. Diffusion- and innovation studies of the Danish food culture in Tranquebar. Dansk Ekspeditionsfond (red.) Galathea-3, 2008, p. 295-296.",
keywords = "Det Humanistiske Fakultet, Tranquebar, Danske madtraditioner, Tranquebar",
author = "Sabine Karg",
year = "2008",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-413-09781",
pages = "295--296",
booktitle = "Dansk Ekspeditionsfond. Galathea-3.",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Diffusions- og innovationsstudier af den danske madtradition på Tranquebar [Post-colonialism. Intercultural heritage and collective memory. Diffusion- and innovation studies of the Danish food culture in Tranquebar. Dansk Ekspeditionsfond (red.) Galathea-3, 2008, p. 295-296.

AU - Karg, Sabine

PY - 2008

Y1 - 2008

KW - Det Humanistiske Fakultet

KW - Tranquebar

KW - Danske madtraditioner

KW - Tranquebar

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-413-09781

SP - 295

EP - 296

BT - Dansk Ekspeditionsfond. Galathea-3.

ER -

ID: 14670468