Food as Social Markers: A Copenhagen Hospital 1800

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Standard

Food as Social Markers: A Copenhagen Hospital 1800. / Hyldtoft, Ole.

I: Food & History, Bind 5, Nr. 2, 2008, s. 131-152.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Harvard

Hyldtoft, O 2008, 'Food as Social Markers: A Copenhagen Hospital 1800', Food & History, bind 5, nr. 2, s. 131-152.

APA

Hyldtoft, O. (2008). Food as Social Markers: A Copenhagen Hospital 1800. Food & History, 5(2), 131-152.

Vancouver

Hyldtoft O. Food as Social Markers: A Copenhagen Hospital 1800. Food & History. 2008;5(2):131-152.

Author

Hyldtoft, Ole. / Food as Social Markers: A Copenhagen Hospital 1800. I: Food & History. 2008 ; Bind 5, Nr. 2. s. 131-152.

Bibtex

@article{c8c4ed00e7c711ddbf70000ea68e967b,
title = "Food as Social Markers: A Copenhagen Hospital 1800",
abstract = "Artiklen handler om de tydelige sociale markeringer ved valget af mad og drikke hos de enkelte samfundsgrupper i K{\o}benhavn omkring 1800. Hovedgrundlaget best{\aa}r af bevarede spisereglementer for ammer, jordemoderelever og fire typer af patienter p{\aa} Den kgl. F{\o}dsels- og Plejestiftelse i K{\o}benhavn i 1806. Udgivelsesdato: 2008",
keywords = "Faculty of Humanities, Social historie, Sociale klasser, Madvaner, K{\o}benhavn, Omkring 1800, Social history, Social Classes, Food habits, Copenhagen, Around 1800",
author = "Ole Hyldtoft",
year = "2008",
language = "English",
volume = "5",
pages = "131--152",
journal = "Food and History",
issn = "1780-3187",
publisher = "Brepols Publishers",
number = "2",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Food as Social Markers: A Copenhagen Hospital 1800

AU - Hyldtoft, Ole

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - Artiklen handler om de tydelige sociale markeringer ved valget af mad og drikke hos de enkelte samfundsgrupper i København omkring 1800. Hovedgrundlaget består af bevarede spisereglementer for ammer, jordemoderelever og fire typer af patienter på Den kgl. Fødsels- og Plejestiftelse i København i 1806. Udgivelsesdato: 2008

AB - Artiklen handler om de tydelige sociale markeringer ved valget af mad og drikke hos de enkelte samfundsgrupper i København omkring 1800. Hovedgrundlaget består af bevarede spisereglementer for ammer, jordemoderelever og fire typer af patienter på Den kgl. Fødsels- og Plejestiftelse i København i 1806. Udgivelsesdato: 2008

KW - Faculty of Humanities

KW - Social historie

KW - Sociale klasser

KW - Madvaner

KW - København

KW - Omkring 1800

KW - Social history

KW - Social Classes

KW - Food habits

KW - Copenhagen

KW - Around 1800

M3 - Journal article

VL - 5

SP - 131

EP - 152

JO - Food and History

JF - Food and History

SN - 1780-3187

IS - 2

ER -

ID: 9882201