Effect of grape pomace rich in flavonoids and antioxidants on production parameters in dairy production
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Konferenceartikel › Forskning › fagfællebedømt
Dokumenter
- Effect of grape pomace rich in flavonoids and antioxidants on production parameters in dairy production
Forlagets udgivne version, 260 KB, PDF-dokument
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Tidsskrift | Journal of Animal and Feed Sciences |
Vol/bind | 13 |
Udgave nummer | Suppl. 1 |
Sider (fra-til) | 535-538 |
Antal sider | 4 |
ISSN | 1230-1388 |
DOI | |
Status | Udgivet - 2004 |
Begivenhed | The 10. International Symposium on Ruminant Physiology - Copenhagen, Danmark Varighed: 30 aug. 2004 → 4 sep. 2004 Konferencens nummer: 10 |
Konference
Konference | The 10. International Symposium on Ruminant Physiology |
---|---|
Nummer | 10 |
Land | Danmark |
By | Copenhagen |
Periode | 30/08/2004 → 04/09/2004 |
- Det tidligere LIFE
Forskningsområder
Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk
Ingen data tilgængelig
ID: 396404660